Fornøyde brukere

Rune Aamodt-Andersen og Terje Midtli fra Leve Hytter AS er fornøyde brukere av appen fra GLØR Partner. - Vi har full oversikt over prosjektene våre i appen, og bestilling av containere er kjempeenkelt, sier Rune. - Jeg må innrømme at jeg var skeptisk i starten, for jeg skjønte ikke hvorfor vi ikke bare kunne fortsette å ringe når vi skulle bestille container. Men nå har jeg erfart at det er mye enklere og mer oversiktlig å bruke appen, konstaterer han.

Last ned appen fra menyen oppe til høyre og kom i gang. Om du skulle trenge "start-hjelp" kan du ta en titt i brukerveiledningen som også ligger i menyen, eller ta kontakt med oss.

Kundene deltar i utviklingen

- En nøkkelfaktor for å utvikle gode produkter og tjenester er å inkludere kundene i hele prosessen, sier Marianne Gunnerud, daglig leder i GLØR Partner. - Teknologi kan gjøre kommunikasjon og arbeidsprosesser enklere og mer effektive. Da må vi samle kunder, samarbeidspartnere og systemutviklere rundt samme bord - for å avdekke behov og finne teknologiske muligheter sammen, fortsetter Gunnerud.

- Utfordringen er ofte å begrense omfanget av utviklingsprosjekter. Det er så mye funksjonalitet man gjerne vil ha. Men det tar tid, blir uoversiktlig og koster mye penger. Og når prosjektet omsider er ferdig utviklet, er kanskje det ferdige produktet i ferd med å bli utdatert.

Lokal utvikler

GLØR Partner hentet inn tilbud fra flere dyktige systemleverandører når appen skulle utvikles. Valget falt på  OffCenit AS fra Gudbrandsdalen, et lite selskap som leverer digitale løsninger av ypperste kvalitet. Selskapet startet opp i Vågå i 2017, og har siden starten arbeidet mye med turisme, kultur, næringsutvikling, og læringsplatformer. Siden juni 2019 har OffCenit kontorsted på HUB i Lillehammer og BETA i Vågåmo.

- Vi kontaktet flere IT-selskaper, men OffCenit fremsto som den beste utvikleren for oss, sier  Gunnerud. - OffCenit gjorde et godt inntrykk med Jehans Jr. Storvik i spissen som en jordnær, kunnskapsrik og engasjert systemutvikler. I stedet for å være en ubetydelig kunde hos en stor leverandør er det en fordel å være en viktig kunde for en mindre leverandør. Da hjelper vi hverandre med å lykkes, avslutter Gunnerud.

Last ned appen og kom i gang!

Første versjon av appen er utviklet med tanke på bedrifter med behov for containere og storsekker. Bygg- og anleggsbedrifter har stor nytte av appen i dag fordi den gir god oversikt over alle prosjekter/hentesteder og gjør bestilling av nye containere og tømminger svært enkelt.

Mer funksjonalitet vil tilkomme etterhvert, og dermed blir appen stadig mer aktuell for enda flere av våre kunder. Har du innspill eller tilbakemeldinger rundt appen, ta kontakt med daglig leder Marianne Gunnerud.

Appen er gratis og kan lastes ned her:
GLØR Partner for Android
GLØR Partner for iPhone/iOS