Gå til hovedinnholdet

En miljøriktig og kostnadseffektiv avfallsløsning krever praktisk tilrettelegging og utstyr tilpasset de ulike behov. Det må tas hensyn til både avfallsvolumer, avfallstyper og plassen man har til rådighet. GLØR Partner tilbyr leie av alle typer komprimatorer og emballasjepresser til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr også serviceavtaler, slik at driftssikkerheten er ivaretatt.

Emballasjepresse

For papp eller plastfolie. Komprimerer avfallet og lager faste bunter som er enklere å lagre og håndtere, og dermed reduserer hentehyppighet. Finnes i ulike størrelser som bør vurderes sammen med en av våre konsulenter.

Avfallskomprimator

Egner seg for flere avfallstyper, stort sett benyttet til restavfall eller papp. Finnes i flere ulike størrelser og prisklasser og bør tilpasses den enkeltes behov

Det nye gullet i heisen til Norges Bank

Oppgradering til en komprimator har forenklet avfallshåndteringen hos Stortorget 1. Vaktmester Rune Jevnesveen er fornøyd med komprimatoren som er svært effektiv og håndterer store mengder avfall fra flere bygg. En felles avfallsløsning er både brannsikkert og kostnadsbesparende. Arne Bergseng er fornøyd med den økonomiske besparelsen og stabiliteten dette gir leietakerne.

Trykk her for å lese hele saken

Ta kontakt for tilbud eller mer informasjon

Fant du det du lette etter?
Følg GLØR Partner
Følg GLØR {{ glorpartner ? 'Partner ' : ''}}på Facebook Følg GLØR {{ glorpartner ? 'Partner ' : ''}}på Linkedin
Utviklet av OffCenit / Krible